1,000+ posts
 Tom Izzo
|
Just for fun, here is Scout's 2008 list thus far...
| Pos | Nat'l
Rank
| Nat'l
Rating
| Name
School, Hometown
| Video | HT/ WT/ 40 | Interest
Level
| Offer? | Schools of Interest | | CB | NR |  | Boubacar Cissoko
(Cass Technical HS)
Detroit, MI
| | 5-9/175/4.40 | None | Yes | Committed to Michigan | | RB | NR |  | Jonas Gray
(Detroit Country Day School)
Beverly Hills, MI
| | 5-11/210/4.68 | Med | No | Michigan, Michigan State | | QB | NR | | Stephen Felker
(Starkville Academy)
Starkville, MS
| | 6-1/195 | Med | No | Army, Colorado, Duke, Marshall, Michigan State, Mississippi State, Stanford | | QB | NR | | Allen Johnson
(Leake Academy)
Madden, MS
| | 6-2/195 | Med | No | Alabama, LSU, Memphis, Michigan State, Mississippi, Mississippi State, Notre Dame | | QB | NR | | Dominick LeGrande
(Curtis HS)
Staten Island, NY
| | 6-2/190/4.60 | Med | No | Duke, Michigan State, Rutgers, Syracuse | | QB | NR | | Stanton Price
(Vicksburg HS)
Vicksburg, MS
| | 6-0/185/4.60 | Med | No | Colorado, Michigan State, Mississippi, Mississippi State, Nebraska, Notre Dame | | QB | NR | | Charles Rancifer
(Brookhaven HS)
Brookhaven, MS
| | 6-2/190 | Med | No | Alabama, Auburn, Florida, Michigan State, Mississippi, Mississippi State, Tennessee | | QB | NR | | Kendrick Presley
(Kosciusko Senior HS)
Kosciusko, MS
| | 6-1/190 | Med | No | Colorado, Iowa, Michigan State, Mississippi, Mississippi State, Southern Miss | | QB | NR | | Sancho McDonald
(Booker T. Washington HS)
Miami, FL
| | 6-4/200 | Med | No | Alabama, Auburn, Florida, Florida State, Georgia, Miami (Fl), Michigan State | | QB | NR | | Adam Follet
(Caledonia HS)
Caledonia, MI
| | 6-5/195/4.83 | Med | No | Boston College, Louisville, Michigan State, Purdue, Wisconsin | | RB | NR | | Darrin Williams
(King HS)
Detroit, MI
| | -/- | Med | No | Michigan, Michigan State | | RB | NR | | Michael Shaw
(Trotwood-Madison HS)
Trotwood, OH
| | 6-1/186/4.50 | Med | No | Cincinnati, Louisville, Michigan State, Northwestern, Ohio State, Texas Tech, West Virginia | | RB | NR | | Eric Reynolds
(Central Bucks HS-South)
Warrington, PA
| | 5-11/185 | Med | No | Connecticut, Michigan State, Penn State, Pittsburgh, Rutgers, Temple, Wake Forest | | RB | NR | | Delmon Robinson
(Vicksburg HS)
Vicksburg, MS
| | 5-9/170 | Med | No | Illinois, LSU, Michigan State, Mississippi, Mississippi State, Notre Dame, Southern Miss | | RB | NR | | Ryan Nathan
(Lima HS)
Lima, OH
| | -/- | Med | No | Bowling Green, Cincinnati, Indiana, Michigan, Michigan State | | RB | NR | | Timothy Graham
(Ray Brooks School)
Benoit, MS
| | 6-1/200 | Med | No | Auburn, Iowa State, Michigan State, Mississippi, Mississippi State | | RB | NR | | Demarkcus Harmon
(Noxubee County HS)
Macon, MS
| | 5-10/190 | Med | No | Georgia, Iowa State, Michigan State, Mississippi, Southern Miss, Tennessee, West Virginia | | RB | NR | | Darius Ashley
(St. Xavier HS)
Cincinnati, OH
| | -/- | Med | No | Louisville, Michigan, Michigan State, Notre Dame, Ohio State, Penn State | | RB | NR | | Jonathan DeFlanders
(Pascagoula HS)
Pascagoula, MS
| | 6-0/190/4.50 | Med | No | Auburn, Iowa State, Michigan State, Mississippi, Mississippi State, Southern Miss, Texas | | RB | NR | | Ed Imeokparia
(Blair Academy)
Blairstown, NJ
| | 6-0/193/4.41 | Med | Yes | Georgia, Michigan State, Penn State, Stanford, Tennessee, Virginia Tech, Colorado | | FB | NR | | Travis Harmon
(Michigan City HS)
Michigan City, IN
| | 5-10/225/4.80 | Med | No | Illinois, Indiana, LSU, Michigan State, Northwestern, Penn State, Tennessee | | WR | NR | | Fred Smith
(Southeastern HS)
Detroit, MI
| | 6-3/200 | Med | No | Bowling Green, Michigan State, Toledo | | WR | NR | | Trey Fairchild
(Dublin Coffman HS)
Dublin, OH
| | 6-0/180 | Med | No | Louisville, Michigan State, Ohio State | | WR | NR | | Bakari Bussey
(Lakota West HS)
West Chester, OH
| | 6-2/180 | Med | No | Illinois, Michigan State, Ohio State, Virginia | | WR | NR | | DeVier Posey
(La Salle HS )
Cincinnati, OH
| | 6-3/175 | Med | No | California, Cincinnati, Louisville, Michigan, Michigan State, Ohio State, Virginia | | TE | NR | | Sean Hooey
(Hillsdale HS)
Hillsdale, MI
| | 6-7.5/245 | Med | No | Cincinnati, Michigan State, Notre Dame, Ohio State, Michigan | | OG | NR | | Rocko Khoury
(Traverse City Central HS)
Traverse City, MI
| | 6-5/275 | Med | No | Michigan, Michigan State, Notre Dame, Ohio State, Purdue, Wisconsin | | OG | NR | | John Paul Alford
(Kosciusko Senior HS)
Kosciusko, MS
| | 6-3/275 | Med | No | Auburn, LSU, Michigan State, Mississippi, Mississippi State, Notre Dame, Stanford | | DT | NR | | Jewhan Edwards
(Roman Catholic HS For)
Philadelphia, PA
| | 6-2/310/5.00 | Med | No | Connecticut, Georgia Tech, Iowa, Maryland, Michigan State, Penn State, Rutgers | | DT | NR | | Masengo Kabongo
(Fairfield College Preparatory)
Fairfield, CT
| | 6-2/275 | Med | No | Boston College, Clemson, Connecticut, Illinois, Michigan, Michigan State | | DT | NR | | Anthony Woods
(MacKenzie HS)
Detroit, MI
| | 6-4/305 | Med | No | Michigan, Michigan State, Notre Dame | | LB | NR | | Brett Nagel
(Lemont Twp HS)
Lemont, IL
| | 6-4/205 | Med | No | Illinois, Michigan, Michigan State, Northwestern, Notre Dame, Ohio State, Purdue | | LB | NR | | Robert Martin
(Pike HS)
Indianapolis, IN
| | 6-1/205 | Med | No | Indiana, Louisville, Michigan, Michigan State, Ohio State, Purdue, Tennessee | | MLB | NR | | Nick Moody
(Roman Catholic HS For)
Philadelphia, PA
| | 6-2/215/4.50 | Med | No | Florida State, Iowa, Michigan, Michigan State, Penn State, Rutgers, Virginia | | SLB | NR | | Jamiihr Williams
(Trotwood-Madison HS)
Trotwood, OH
| | 6-2/225 | Med | No | Florida State, Michigan, Michigan State, Mississippi, Ohio State, Penn State, West Virginia | | WLB | NR | | Christian Wilson
(Montour HS)
Mc Kees Rocks, PA
| | -/- | Med | Yes | Maryland, Michigan, Michigan State, North Carolina State, Pittsburgh, Virginia, Virginia Tech | | S | NR | | Isaiah Fleming
(Newark HS)
Newark, DE
| | 5-11/206/4.55 | Med | No | Michigan State, Mississippi, Rutgers | | CB | NR | | Troy Tidwell
(Southwestern HS)
Detroit, MI
| | -/- | Med | No | Michigan, Michigan State | | CB | NR | | James Aubrey
(Trotwood-Madison HS)
Trotwood, OH
| | 6-0/190 | Med | No | Akron, Bowling Green, Buffalo, Eastern Michigan, Indiana, Michigan State, Toledo |